مطب دندانپزشکی
http://www.dabi.ir/dentist


dabi.ir/dentist

جرمگیری دندان بدون آسیب به مینا/ درمان ریشه دندان با جدید ترین مواد به روز دنیا/ کاشت دندان(ایمپلنت)/ کاشت نگین/ انواع پروتزهای دندانی(ثابت و متحرک)/ جراحی دندان عقل/ جراحی لثه/ فلوراید تراپی و درمان دندانهای شیری /سفیدکردن دندان/ ترمیمهای همرنگ دندان

*سوالی که اکثر بیماران دارند در مورد این است که آیا جرم گیری به دندان ها اسیب می رساند یا خیر؟در پاسخ به این سوال باید گفت که نه تنها  به دندانها آسیب نمی رساند بلکه به عنوان یک اصل ضروری باید در برنامه ی پیشگیری یا درمان افراد قرار گیرد. حتی برای عده ای از بیماران مستعد هر سه تا شیش ماه یکبار توصیه می شود.در غیر این صورت فرد دچار لقی زود رس دندان ها(خصوصا جلو) در سنین بالا تر خواهد شد. بناب این مراجعه ی هر شش ماه یکبار به دندانپزشک و در صورت نیاز جرم گیری را فراموش نکنید.

* مقاله اول: شکایت بیشتر بیماران از بوی بد دهان میباشد. بوی بد دهان عبارتست از بوی ناخوشایندی که هنگام تنفس یا صحبت کردن به مشام می رسد و می تواند تاثیر قابل توجهی در زندگی اجتماعی و حرفه ای فرد بگذارد که به علتهای مختلفی مثل:  بیماری های زبان و لثه، ذرات غذا به دام افتاده در دهان و استفاده نکردن از مسواک و نخ دندان، مصرف غذاهای گوگرد دار مثل سیر و پیاز، عفونت های سینوسی ، دندان های مصنوعی(اگر خوب شستشو نشود، محل مناسبی برای رشد قارچ ها و باکتری ها می شود)، خشکی دهان، بازگشت اسید معده به بالا، کشیدن سیگار(منجر به خشکی دهان می شود)، نارسایی کلیه،بیماریهای دستگاه گوارش، بیماری شدید کبدی و... باشد.   برای رفع این مشکل ابتدا باید علت اصلی     تشخیص داده شود وسپس رفع شود.اما  رعایت  مرتب و روزانه بهداشت دهان ودندان  و مراجعه منظم به دندانپزشک برای اینکه دهانی عاری از پوسیدگی ومشکلات لثه داشته باشیم،  تا حدود زیادی به برطرف کردن این مسئله کمک خواهد کرد.

مقاله دوم: مجموعه احکام روزه‌داری برای بیماران دندان‌پزشکی:  
1- مسواک زدن اشکالی ندارد بسیاری از روزه‌داران در طول روز، از بو و طعم بد دهان خود و احتمال رنجش اطرفیان در عذابند؛ مخصوصا اینکه پیش از موعد رسیدن اذان صبح فرصت مسواک کردن دندان‌ها را نیافته باشند. طبق حکم مراجع، مسواک کردن دندان‌ها با خمیر دندان در حالت روزه اشکال ندارد، مشروط بر اینکه روزه‌دار از فرو دادن آب دهان و کف خمیردندان پرهیز کند. اما اگر بدون خمیر دندان هم دندان‌ها را مسواک می‌کنید، باید توجه داشته باشید که یا مسواک را از دهان خود خارج نکنید و یا رطوبت دهان را فرو ندهید. چراکه با بیرون آوردن و به دهان بردن دوباره مسواک، رطوبت آن رطوبت خارجی محسوب می‌شود که فرو دادنش موجب ابطال روزه می‌گردد.  
2-وسایل معاینه روزه را باطل نمی‌کنند وارد کردن وسایل دندان‌پزشکی به دهان، و در کل هر جسم غیر خوراکی، حین روزه‌داری اشکال ندارد. می‌توانید دغدغه خاطر برای معاینه دندان‌ها به دندان‌پزشک مراجعه کنید.  
3- نگران تزریق بی‌حسی نباشد شاید مهم‌ترین نگرانی بیماران از انجام درمان‌های دندان‌پزشکی، هراس از تزریق ماده بی‌حسی باشد. بی‌حسی یکی از لازمه‌های بسیاری از درمان‌های دندان‌پزشکی است که به‌دلیل ورود یک مایع خارجی این توهم را پیش می‌آورد که ممکن است موجب ابطال روزه شود. مراجع‌تقلید بر افراد روزه‌دار احتیاط واجب دانسته‌اند که از تزریق آمپولی که به‌جای غذا به‌کار می‌رود، خودداری کنند. اما به حکم ایشان تزریق آمپولی که عضو را بی‌حس می‌کند یا به‌عنوان دارو به‌کار می‌رود، در مدت روزه‌داری اشکال ندارد. 4- خون و ترشحات دندان را فرو ندهید یکی از عوارض درمان‌های دندان‌پزشکی، در حین یا پس از انجام درمان، حضور خون و دیگر ترشحات در محیط دهان است. کشیدن دندان بارز‌ترین مثال برای چنین مواردی است. درحالیکه فرو بردن عمدی این خون و ترشحات روزه را باطل می‌کند، فرو دادن سهوی آن‌ها اشکال ندارد و سلامت روزه را به خطر نمی‌اندازد. اگرچه بر طبق نظر مراجع، کشیدن دندان و هر کاری که به واسطه آن خون از دهان بیاید یا بی‌جهت آب یا مایع دیگری در دهان روان گرداند، از مکروهات ایام روزه‌داری است.
5- نگران خروج خودبخودی چرک نباشد خروج خودبخودی چرک از مجرای آبسه (فیستول) که به دهان باز می‌شود، و فرو داد




تماس با ما
پرفروشترین ها
نظرات

برخی از کلمات کلیدی ثبت شده توسط فروشگاه

ترمیمی  -  دندانپزشک  -  اطفال  -  درمان ریشه  -  پروتز  -  کاشت دندان  -  ایمپلنت  -  کاشت نگین  -  جراحی دندات  -  لثه  -  سفید کردن دندان  -  جرمگیری  -  درمانگاه  -  آدرس کلیه دندانپزشکان تهران  -  ایمپلنت  -  كاشت ایم‍پلنت  -  متخصص ایمپلنت  -  فوق تخصص ایمپلنت  -  ب  -  

مدت زمان نمایش این صفحه پایان یافته است
لطفاً جهت تمدید نمایش صفحه با شماره تلفن 44291085 تماس بگیرید